Ervaringen

Gebruikers komen hier aan het woord

Deel hier uw eigen ervaring

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Medinovis en met name de Dhr. Roel van Dijk zijn zeer behulpzaam maar ook nog eens zeer informatief.

Heb al enige jaren de Heparine Katheter in gebruik en buitengewoon tevreden, hier kan geen andere Katheter tegen op. Dit laat ik al enige jaren weten aan iedereen die geen Heparine Katheter heeft.

Het is eigenlijk ongelofelijk dat het nog niet meer bekendheid geniet.

TOP en nog eens TOP

Harry

Mijn ervaringen zijn: je kunt je, met aan het roer, dhr. R. van Dijk, geen betere firma wensen, met Medinovis ben ik superblij. Praktisch gezien uitstekende producten heeft Medinovis in hun assortiment die bovendien snel, incl. begeleidende informatie, geleverd worden. Ik maak veel gebruik van hun producten.

Ik kan Medinovis van Harte bij iedereen aanbevelen, ik ben in Juni 2008 hier terecht gekomen en ik heb er geen dag spijt van.
Mocht er wat zijn, neem contact op en u wordt met raad en daad bijgestaan.

 

Germien en Peter

 

Ik ben werkzaam in een thuiszorgorganisatie en we zijn sinds anderhalf jaar stapsgewijs overgestapt naar het gebruik van de longlife katheter. We gebruiken de longlife katheter naar alle tevredenheid voor de sp en voor de verblijfskatheter, de cliënten zijn ook erg tevreden. Het gebruik heeft vele voordelen zoals vermeld op de website, dat hebben wij inmiddels mogen ervaren. Complimenten voor de vernieuwde website!

Joke